flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати турніру з міні-футболу серед судів м. Дніпропетровська

09 листопада 2015, 16:08

7 листопада 2015 року відбувся турнір з міні-футболу серед судів міста Дніпропетровська, в якому  команда Кіровського районного суду м. Дніпропетровська посіла почесне ІV місце

 
Варто відзначити, що підготовка команд надзвичайно вражала: усі показали високий рівень гри!
 
 
 
 
Але цього разу фортуна посміхнулась гравцям з команди Жовтневого районного суду м.Дніпропетровська у нелегкому матчі між футбольними командами Кіровського районного суду м. Дніпропетровська, Самарського районного суду м. Дніпропетровська,  Індустріального районного суду м. Дніпропетровська.
 
 
 
 
А надихали гравців на перемоги, звичайно ж, уболівальники. Саме вони активно підтримували команди під час усіх матчів та стимулювали гравців боротись за звання найкращих. Озброївшись запальними кричалками, плакатами та іншими атрибутами, жіноча половина Кіровського районного суду м.Дніпропетровська щиро раділа успіхам не лише своєї команди, але й інших гравців.
 
 
На завершення турніру з міні-футболу серед команд судової влади із розіграшу Кубка «Феміди» були нагородженні призери та оголошено подяку гравцям за гарну гру, а вболівальникам – за чудовий настрій.