flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі № 203/6061/23 (провадження № 2/0203/1700/2023)

30 листопада 2023, 14:35

27 листопада 2023 року

ОГОЛОШЕННЯ

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

 

В провадженні Кіровського районного суду м. Дніпропетровська перебуває цивільна справа № 203/6061/23 (провадження № 2/0203/1700/2023) за позовом Геворкян Людмили Миколаївни до Маріупольської міської ради Донецької області, треті особи, які не заявляють самостіних вимог щодо предмета спору – приватний нотаріус Луцького міського нотаріального округу Волинської області Палівода Іванна Іванівна, Цвіткова Лариса Миколаївна, про визнання додаткового строку для прийняття спадщини.

Ухвалою Кіровського районного суду м. Дніпропетровська від 27 листопада 2023 року зазначену позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження. Справа розглядається в загальному провадженні, підготовче засідання призначене на 19 грудня 2023 року на 10-00 год. у залі суду в м. Дніпрі по вул. Володимира Антоновича, 59, зала судових засідань № 4.

Роз’яснюємо, що відповідачу не менше як впродовж п’ятнадцяти днів з дня вручення копії ухвали про відкриття провадження у цій справі, подати відзив на позовну заяву, ненадання якого у цей строк без поважних причин не перешкоджатиме вирішенню судом спору за наявними матеріалами цієї цивільної справи, а копію відзиву на позовну заяву з доданими документами направити позивачу, докази чого подати суду.

Відповідачу не пізніше дванадцятого грудня 2023 року включно, але не менше як впродовж п’ятнадцяти днів з дня вручення копії ухвали про відкриття провадження у цій справі, подати відзив на позовну заяву, ненадання якого у цей строк без поважних причин не перешкоджатиме вирішенню судом спору за наявними матеріалами цієї цивільної справи, а копію відзиву на позовну заяву з доданими документами направити позивачу, докази чого подати суду.

Позивачу надати відповідь на відзив в десятиденний строк з дня отримання відзиву відповідачів та надіслати копію відповіді на відзив та доданих до нього документів іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.

Відповідачу надати заперечення на відповідь на відзив позивача в десятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив та надіслати копію заперечень на відповідь на відзив та доданих до нього документів іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) заперечень на відповідь на відзив до суду.

Третім особам надати свої письмові пояснення щодо предмету позову та його обґрунтування або відзиву відповідача на позов у десятиденний строк з дня вручення їй копії позовної заяви або відзиву на неї, відповідно.

Інформацію щодо цієї цивільної справи невідкладно оприлюднити з наданням учасникам справи можливості доступу до неї в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України з режимом доступу URL: http://kr.dp.court.gov.ua/.

 

Суддя Кіровського районного суду

м. Дніпропетровська                                 О.В. Колесніченко