flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Практичні питання застосування сучасного антикорупційного законодавства

12 вересня 2017, 15:14

 

15.09.2017 року ВП ПГО «Асоціація адміністративних суддів» за підтримки Голови Дніпропетровської облдержадміністрації Резніченко Валентина Михайловича здійснить захід «Практичні питання застосування сучасного антикорупційного законодавства».

Метою заходу є дослідження проблемних питань застосування антикорупційного законодавства. Особлива увага буде зосереджена на проблемах, які виникають з приводу заповнення, подання та перевірки електронних декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Актуальність заходу зумовлена значною кількістю складених протоколів про притягнення до адміністративної відповідальності за правопорушення пов'язані з корупцією. Згідно статистичних даних підрозділами Департаменту захисту економіки Національної поліції України складено понад 4 тисячі зазначених протоколів, Національним агентством з питань запобігання корупції - понад 250. З огляду на масштаб та системність проблеми даний захід дозволить виробити позитивну практику правозастосування сучасного законодавства для зниження кількості даних правопорушень.

Захід буде проводитися у приміщенні Дніпропетровської обласної державної адміністрації 15.09.2017 року з 9 по 17 годину.

За додатковою інформацією та з питань реєстрації прохання звертатися до координатору Дніпропетровського ВП ВГО "Асоціація адміністративних суддів" Рищенка Андрія Юрійовича, e-mail: uaajudgesdnepr@gmail.com. тел.: 0684079999.